Kategóriák
Termék részletek


Vízlágyító berendezés háztartási Eco K75 VB34

Vízlágyító berendezés háztartási Eco K75 VB34
 • Vízlágyító berendezés háztartási Eco K75 VB34
228 139 Ft
Intelligens 6 nyelvű (német, angol, cseh, szerb, román, magyar), kabinetes háztartási vízlágyító berendezés by-pass szeleppel, túlfolyó és sószeleppel.A Bluesoft Eco az egyik leggazdaságosabb vízlágyító család a piacon. Az intelligens vezérlőfejnek köszönhetően alacsony víz és só fogyasztás érhető el, ezzel pénzt spórol meg.


A vezérlőfej a megfelelő beállítások elvégzése után figyeli a vízfogyasztást és optimalizálja a regenerálás idejét. A BlueSoft Eco lágyítók kemény vizet szolgáltatnak regenerálás alatt. A beépített by-pass szelepnek köszönhetően könnyedén beállítható a kilépő víz keménysége.
Méretek mm: 1330 magas/230 széles/440 mély 3/4" csatlakozás 1,8-2m3/h átfolyás

Szereléshez kérjen árajánlatot.
 • Előnyök:
  -A konyhai, fürdőszobai csempék, csaptelepek foltmentesek, fényesebbek lesznek.
  - Kevesebb mosóporral és vízlágyító adalékok nélkül is tisztábbak lesznek ruhái, puhaságukat és színüket is megőrzik, nem szürkülnek.
  -Gyorsabban kész a takarítással, mert nem kell többször áttörölni a felületeket
  - A lágy-vízzel főzött levesek, tea, kávé íze és illata kellemesebb.Az evőeszközök, poharak, tányérok cseppmentesen száradnak.
  -Lágy vízzel a zuhanyzás sokkal kellemesebb, nem viszket a bőre, fejbőre, haja puhább, rugalmasabb lesz.
  - A kazánok, és egyéb hőtermelő berendezések élettartama megnő. A csövekben nem rakódik le a vízkő, így rengeteg pénzt takarít meg, hiszen nem kell azokat időközönként kicserélni.
 • Cikkszám
  BECO75
Webáruház készítés