Kategóriák

Vezérlők


A Hunter és TORO kül és beltéri öntözésvezérlő automatákon egyszerűen be lehet állítani, mikor és mennyi ideig működjön az öntözés a kert egyes részein. A felszerelés helyétől függően választhatsz beltéri vezérlőt vagy kültéri vezérlőt. A zónaszám azt jelenti, hogy hány körös rendszert képes vezérelni, hány mágnesszelep van a kertben.


Sorrend:

  ORBIT HT6 2 ZÓNÁS ELEMES KERTICSAPRA SZERELHETŐ VEZÉRLŐ
A slagos vagy mikro, csepegtető öntözés is lehet gyors, egyszerű és biztonságos az Orbit HT6 2 zónás öntözővezérlő használatával!
32 964 Ft
32 964 Ft
Nincs raktáron
HUNTER ECO-LOGIC BELTÉRI VEZÉRLŐ, 6 ZÓNA
A Hunter ECO-Logic 6-zónás öntöző automatika a kis kertek legolcsóbb vezérlője.

Az Eco-Logic öntöző automatika csak beltéri változatban létezik. A három féle használati mód mindenki számára elegendő lehetőséget nyújt a kerti öntözőrendszer pontos beállításához.Az öntöző automatika alap beállítása a Normál üzemmód. Ebben A és B program érhető el, programonként 4-4 indítási lehetőséggel, vagyis naponta 8 alkalommal lehet öntözni. Átlagos méretű kerteknél ez a mód ...
23 100 Ft
23 100 Ft
Nincs raktáron
HUNTER X-CORE 601 E KÜLTÉRI VEZ. 6 ZÓNA
A Hunter X-CORE 6-zónás kültéri automatika komoly tudású, kényelmesen kezelhető öntözésvezérlő automatika. Esőérzékelő természetesen csatlakoztatható, de ebben az árkategóriában ritkaság, hogy a Solar Sync időjárásérzékelő bekötésére elő van készítve.

Nagyfokú kényelmet jelent, hogy távirányítható. Áramszünet esetén az idő és dátum beállítások megőrzéséhez 3 voltos lítium gombelem szükséges, az elem külön is rendelhető.A Hunter X-CORE...
53 700 Ft
53 700 Ft
Nincs raktáron
TORO DDC KÜLTÉRI VEZÉRLŐ 16 ZÓNÁS
A Toro DDC 6 zónás kültéri vezérlő egyszerű, gazdaságos megoldást nyújt az öntözéshez, mely 6 zónát is képes vezérelni. Digitális programtárcsával rendelkezik, melyen egy gombnyomással léphetünk a különböző beállítási lehetőségekre. 3 egymástól független program ( A,B,C) állítható be rajta. Főbb tulajdonságai a következők:

6 körös kültéri változat
Három egymástól független program ( A,B,C)
Programonként napi 3 indítási lehetőség
365 napos na...
185 000 Ft
185 000 Ft
Nincs raktáron

Webáruház készítés